Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Aidilfitri 2011
Friday, 2 September 2011 || 10:57 pm

Ohoi,27 ramadhan aku balik Terengganu ,, best gilaa :)
Smpai2 jea, msuk je rmh , teros gile beto ngn Mastura ngan Fatihah ..
Sumpah best,
Pastu esok tuu , aku ngn dieorg g wat kuih raya , dh nak raya la katekan , sebok la ngan kuih raya,baju raya, tudung raya, and mcm2 raya lgy .. HEHE xP
 Petang raya tu , aku tolong mak aku buat laksa, ngan rendang .. Aku kene kupas bawang. Aku buad derama japp time tuhh , Ada sorg mamat senget niy , (ZAHID) boleh lgy perli2 aku .. aku nangisla ape la , kang aku terajang skali lgy kepeng kau xP ahha.. gilekepeng ..
First Raya , bpak penatt .. angkat tu angkat niy , sampai tertido aku menunggu duaorng makhluk allah .. HEE 
Pastu raya kedua bpak bosan .. kje aku mnjerit jerit jea kat kmpong uh , suara takda .. 
Raya ketige last ktt kampong :'( Tak dpt nak jumpe ikin Tpy bln 12 aku dh jnji nak jmpe dye .. Hari tu akupetik guitar , susah gilee
Tpy sure i have a great time <3