Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

All i want is to be Free (!)
Sunday, 30 October 2011 || 2:57 pm

<---- diibaratkan aku ! I'm dying inside . Kau nampak dye frust mcm mna? Aku 5 kali ganda frust dri dy. Kau tahu ape kann? Huhhh :( Banyak gila masalah yg aku alami , First, diri aku yg tak semegah niy, lepastu KAWAN lepastu FAMILY lepas niy spe pulak? Diri aku? Ohh gosh !
berat gila perasaan yg aku tanggung selama beberapa bulan. Jgn sampai masalah niy bwk bertahuntahun. alamat gile lah nanti, Insyaallah tak Dx
I don't know what to say, 'I HATE THIS ALL' seriously, i can't face it,
Perghh ! Tolong lhaa aku,
Sampai bila aku nak bazirkan airmate, ? Nak membengkakkan mate aku, hitamkan bawah mata aku? Dah mcm panda ohh ! Sukan? aku dah tak aktif dah -,- wtf ! Training dy time aku exam, aku maaf, saya tak dpt menghadirkan diri :( Never mind lah, Tahun dpn aku bertukar sekolah, .
Alangkah indahnye bile aku dapat tenangkan fikiran aku yg serabut mcm ape jehh ! Aku dah tak larat, aku dah Putus Asa :( 
Aku dah tak tahan, muke aku mcm nak mkn org! Kalau sorg tahu perasaan aku, tu dah cukup bagus, masalah aku nak luahkan dkeat siape? binatang? Kalau manusia jgn harap la dyeorg nak dgnr. Tapi dekat siapa lgi aku nak ckp?  Kwn? jgn haraplaaaa. Abang aku? Die tu SAKAI
korg tak kan thu ! Aku nak restkan otak aku selama setahun . Boleh kann? Tension gila babi woi !
Aku dah tak tahan doehh ! Sampai bilaa'? Aku mmg boleh lagi tangganung tpi, takan sampai bila-bila? Sampai mati? Bila bahagia aku nak jumpa? Aku pun nak happy mcm korg semua, Grr -___- Mcm mna aku nak study? Dengan otak yang serabut peruk! Kalau boleh aku nak ponteng sekolah kau tahu? Masuk ke tak aku study neh, hrp-2 pass with FLYING COLOR kan? Insyaallah. DAH, tutup psl EXAMINATION . Keep on doing my life feel better than ever !
'JANGAN PUTUS ASA' K bye, Assalamualaikum :)


p/s : Harap aku happy lepas melanggkah ke alam bru, sekolah baru, dapat kwn baru ! :) No more crying for me ! I'm tired of this. . . .