Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Between of me and you ! :'(
Thursday, 20 October 2011 || 3:19 pm

ASSALAMUALAIKUM,

Nampak hati tuu? Hati dah mula retak, tunggu masa nak hancur je ><'
Semakin lama, semakin retak ,
Lama-lama hancur berkecai , -.-'
Itu pastinya akan jadi, jadi aku tak perlu risau untuk biar hati aku hancur ...
Seriously , i miss you gila babi ><'
Memang la hari tuu kita ckp, kau tanya sepatah, aku jawab sepatah, aku tanya sepatah,kau jawab sepatah ,,:-/
Aku nak cakap dengan kau pun, rasa janggal =='
Memang la macam janggal sebab dah brapa minggu kita tak berdepan.
Dah sebulan dahh -.-'
Tuu rase mcm janggal ..
Tapi, sumpah aku tak puas cakap dengan kau..
Kalau lah masa boleh diundurkan, dah lama aku ulang time first2 kita meet :-[
Tapi nak buat mcm mna lagi? TAKDIR
'Ya Allah ,' !
'Kalau die bukan kawan aku sampai mati, tutup lah pintu hati aku serapat-rapatnya untuk gadis berkaca mata dan berkulit hitam manis itu' :-(
Hentikan lah perasaan rindu aku terhadapnya,hentikanlah perasaan kasih aku terhadapnya,
hentikanlah perasaan sayang terhadapnyaa. Hentikanlah segala gala perasaan aku terhadapnya.
Kalau takdir aku yang dia bukan kawan aku, satu je aku nak mintak !
Tolong tutup pintu hati aku serapat rapatnya untuk si gadis berkaca mata tu :-(
Dear Ain Munirah Hamzah, dah tak lame lagi kau akan berambus dari hidup dia , Tak sampai sebulan yin... sabar jela, Tak lama lagi , Aku tak nak mintak apa apaa pun dari kau.
Dear kawan lama, Always be happy with your friends :'D
Don't lose you friends like me ,
Don't get down if you were in trouble ,,
And always be a strong girl okay ?
I think, this will be my last note for you ,
And, i know, u will never be mine again ..
Okay , fullstop ..
I miss you kawan :'(