Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Oh Ain's Life
Tuesday, 25 October 2011 || 6:02 pm

I wasted my tears for nothing !Baru 13 tahun 3 hari aku hidup kat ats muka bumi yang terlalu indah ni. Tapi, banyak-nya ujian yang aku terima. Aku tahu itu semua ketentuan ILAHI, aku tak boleh nak buat apa-apa. Aku nak salahkan org, jauh sekali. Ya ALLAH, bantu lah hamba mu yang lemah ini. Okay, i cried for something that i can't faced it! Tapi, tak semesti-nyaa aku menangis menunjukan aku ni lemah. Tapi dgn air mata, aku mencari kekuatan untuk menghadapi segala rintangan :) First dari kandungan mak, sampai lah sekarang. Nama pun manusia, tak trlepas drpd masalah kan? 'Lumrah Hidup' sekarang ni, aku kehilangan kwn . Kawan yg tak terlalu 'istimewa' sbb aku knl dy tahun ini :) So, bnyak lagi psl dy aku tak tahu. Kalau dibandingkan dy dengan Miss 'MS' tu, jauh beza. Aku dgn Miss "MS' tu dah lamaa kenal, Hampai 6 tahun ^_^ Inilagi dgn dy, tak sampai setahun aku knl dy, yg aku ni lelebih nangis psl dye asl? Grr -____- lain la klau dgn 'MS' tuu, tapi setahu aku, aku tak prnah nangis psl 'MS' cume, sakit hati,patah hati,kecewa,kesal! I think that's all :)
Aku jadikan 'AS' bestfriend aku sbb, 'MS' tu dah tak sama sekolah dgn aku kaaan .__. tapi itu bukan sbb-nyaa. Nak tahu? Hanya 1 je yang tahu, iaitu Maha Pencipta Aku ;) Dia tahu segala-gala tentang aku. Semua perasaan aku. Semua yang aku fikirkan. Dia tahu masa dpn aku, tapi aku hanya thu masa lalu aku! Sebab semua tu aku pernah lalui kannn? Korg pun sama, masa lalu korang pun korang tahu? Kalau yang tak tahu tu lain jln cerita la wehh. 'Lupa Ingatan' Sepanjang aku dgn kau wahai kawan '2011' aku boleh kire berapa kali aku nangis psl kau, berapa kali aku sakit hati psl kau, berapa kali semua-semua tuh -,-' sekarang, seterusnya, dan selama-nya, aku dah tak nak menangis psl kengkawan lagi, INSYALLAH, kalau dah tak tahan sesangat, lepaskan jela air mata AIN :) Tapi, aku tulis benda alah ni, bkn nak mengutuk atau nak memburuk kan org, Ini cume, 'LUAHAN HATI' tapi kali ni, aku mmg tak boleh nak mengalah :)
Tapi, perlu ke aku pertahankan persahabatn kitaa? Perlu ke? Benda ni bermain di fikiran aku !
Tapi takkan aku nak salahkan org, padehal bende ni antara aku dan kau .HEY ! Chill la, aku bkn budak-budak lagi, nak memarah org tak tentu hala.___________. Nak melenting tak tentu hala, 
Punca untama dy tak layan aku pun aku tak tahu. . Inikan lagi, dy nak berbalik sama aku ! Ramai org kate,"Lupekan  jela dye" <----- benda tu slalu org ckp, even 'MS; pun ckp, tapi bkn semudah itu aku nak buat. Bukan semudah itu yg kauorang rasakan. Tapi, betul la ckp 'MS' lupekan jela dye, Buat apa aku nak bazir air mata semata-mata hanya kerana seorang insan , buat apa aku nak bazir masa unutk memujuk hati-nyaa? Buat apa? Kalau hakikat dy, same saje !
Bende tu sia-sia jela kan? Tak ke menyesal ? Hasil titik peluk dah tak gunaaaaaaaaa la weh.
Dy pun ad ckp lah kan, 'OUR FRIENDSHIP IS OVER' dye sendiri yg ckp, bukan aku ! So, antara aku dan kau sudah selesai (!) Kaaaaan? Tapi aku tak tahu la masa dpn mcm mna? Itu semua ketentuan-NYA bukan aku tentukan, dy perlu kwn dgn siapa (!) Suke hati dye la kan nak kwn dgn siapa pun, diri dye, yang aku nak sibuk pehal? TAK PERLU (!)
Nie baru psl 'FRIEND'ship , kalau psl lain, alamat-nya tahun dpn la bru aku sudah. Hehe xD
'MS' dah bnyk kali advice aku. Tapi aku tak dengar,, ini padahnya kalau degil sesangat-_____- Kan menyesal dptnye
Aku pun tak tahulah yg dy nie kwn ketegori yg keberapa ? Truely la kot xP
Pertahankan atau tidak? Rasanyaaa tak perlu lah. Sebab nak berdepan dgn dy pun, mcm JANGGAL sudah -..-
Sudah roboh dah, aku bukan yg jenis memakse org (!)
Ahh, LUPEKAN (!)(!)(!)(!)
Dye kan ramai kengkawan, dulu mmg la aku "jealous'' tapi sekarang? entah la , i might be 0% :)
Nak jealous ke ape ke? Pada siape ? Dengan siape? Aduh mak ! Sekarang ni, jealous-2 tak main arh ><' kate je,
taktau la betul, entah ke tidak -______- *bodoh kaaaaaan?Aku pun tak tahu bila aku nak jumpa dengan 'KEBAHGIAAN' aku sendiri?Tapi saat-saat bahagia itu lah yang aku tak dpt dilupakan, jgn lupa yang maha PENGCIPTA pula, nanti tercundam ke bawah . Dah la weh .___________. aku dah mls nak pike sume bende yg tak masuk akal -..-' Antara aku dan 'DIA' sudah selesai :-D Buat apa nak memanjangmanjangkan jalan cerita? Singkatkan sudahhhhh (!) Haha, I WISH MY DREAMS COMES TRUE bye, take care yeah (!) Much love you ! AM <3
No matter whats happens, My life must go on, Don't ends with full of sadness ;) I Heart You 'MS' @ 'ANS' Love ya !