Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Memory
Thursday, 27 October 2011 || 1:57 am

Hello peeps ,Now sekarang aku nak ckp psl seseorang insan yg ISTIMEWA untuk aku (!) Nama dia, _______
Perlu ke tahu? HAHA xP We have known each other almost 6 years . Wow, it's too long :) Okay meh sini kitee nak cite something, Benda ni happens at 2008 kott, i forgot lah, sbb tadi kite kemas-kemas bilik, terjumpa benda alah niyy



Okay, benda ni kite jumpa dkt almari dlm bilik, lama gile kott I terpandang benda ni, then bru teringt yg  bestfriend kite bgi ni, Okay korg pun dah thu nickname dy ! Okay nama full dye MIRA SYAHIRAH sedap kannn? Haha, whatever lahhhh (!) Nie time darjah 4, time tu dlm bus sekolah, nak balik sekolah. . Aku ingat dohhh xD Rasanya hadiah Hari raya kutt atau bestgriend , dah aku tak ingt lahh , Sbb 3 years ago! Syg kau meyraaaa ! Entah la, aku pun tak thu mcm mne benda alah ni boleh ada ditangan aku lagi? Haha, setahu aku, sume sampah-sarap dalam bilik aku dah hapuska semua-nya , tak tahu lah pulak benda ni belum dihapuskan , 
tengok niyy
Sweet kan? Haha, ILoveYouMiraSyahirah,, Ni post dlm surat cinta kite tu, Ala yang dy nak bgi kat kite tuuu xD * Jgn jealous ;;

Haaaaa, ini aku tak pasti la yg korg korang sume i boleh baca ke tdak, tulisan kecil, harap maklum -,-
Nak tahu ke? Aku rasa tak payah la korang amik tahu, sbb " PRIVATE and CONFIDENTIAL" la katakan,
anatara aku engkau dan dy yang tahu ! haha :)
Dari blur2 sampai sekarang Friendship aku tak putus-putus xD Bahagia aku, Bile aku jejak je dekat bumi Malaysia ni kan, Dia orang yang jadi BEST FRIEND and sekarang , SPECIAL FRIEND die la tempat aku kongsi masalah, terutamanya bila masalah keluarga,boyfriend, kawan and mcm-2
Dye lah segala galanya dlm hidup aku selain Pengcipta, Abah, Mama , siblings 
Dia kenalan pertama aku di Bumi Malaysia :) First girl i've known :)
Happy wehh,
Kita kenal July 2007 kann? Time year 3 , Haha, kenal dekat mana? Aku dah lupa :3 Aichemannnn -,-

Okay, sekarang kau lihat gamba aku dengan die time dah meningkat remaja::Takda la lawa mana,

 Lawa takkk? Mcm kembarkan kiteorggg?
Kann? Haha , ni dekat Berjaya Times Square :))


 Nie pun dekat times square :)) Die ni gila snap , sama lah dengan aku :) Nama pun kembar, mestilah sama kan? semua sama (!) Kan meyra kan ? Haha 


Nie aku, haha tengah mkn, dah lapar sesangat dah wehh , tak tahan la katakan :)

Nie dye , Mira Syahirah ,,
Okay , kami ni, sekepala, kemuka, haha, nama pun kembar, semua sama la kan? Ehh, Chop, kite mmg bnyk sama kan ? Haha , mama kite dgn mama awk pu hampir sama kan muka? KAN? bnyak kan sama? org je tak tahu, tau la jealous .. Haha , tapi starting je 2011, kami dah tak sehaluan, terpisah you know, nak tahu kenapa? Sbb kiteorg bukn sekolah yg sama(!) 
So, kiteorg jarang jumpe, :'( Ahh, tak kesah la, jnji aku ingt dye, dye ingt aku. .
Aku ingat doehh, time drjah 4, time tuu nak pergi sekolah, tengah tunggu bus la ni kan? Aku kejar meyra, than aku terlanggar apa tah, aku terjatuh *sumpah malu gilaa* Pastu kain aku terkoyak -___-
Tak jadi nak pergi sekolah -,- Haha, maluuuuu ><' Lepastu aku ingt lagi auuu, time tu nak balik sekolah, tetibe je meyra tak lyn aku, psl apa dye merajuk pun aku tak thu .. Haha, aku ddk jela sorang diri dekat tmpat duduk aku, slalunyaa dy ada tepi aku tapi kali ni aku ddk sorang, Lepastuu dy ddk dengan DEKNA kutt , haha xD Lepastu bape hari entah, aku nak pergi sekolah, Aku ddk bertempek dgn Farisya Dgn Icha sbb meyra tak lyn aku. . Haha , lepastu mcm mna tah? meyra panggil aku than dye ckp "awk tak kwn dgn kite ke'' tak silap aku lahh , tak ingat, aku senyap jehh, tak tahu nak jwb -____-
Aku pun ddk jela tepi dye, then kwn balik :D Pastu kwn sampai sekaranggg, dye tempat aku gaduh, tempat aku ngadu, tempat aku mcm-mcm,Kalau lah masa boleh diundur, dah lama aku undur time kanak-kanak. tanpamu, tak bererti lah hidup ini :DD

Sayang kau Mira Syahirah,
Nama awk selalu terpahat di dalam hati ini hingga akhir hayat xD 
I Love You <3