Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

She's the only one who can put a smile back to my face !
Monday, 24 October 2011 || 10:08 pm


Baru aku perasan, yang selama ni, aku rindu kau ! -.-
Kwn jenis apa aku niy?
Okay, whatever lah,
Selama tahun 5 tahun aku knl diri dia, thak pernah aku jumpa diri dia yang sedih gileeee ! 
First time die meraung dpn aku,mnceritakan masalah dye,
Dye menangis dpn aku,
Kesiannya die, I tried my best to helped and advice her .
Dan....Saye berjaye meletakkan kembali senyuman pada muka die yang comel tuuu xD *ILoveYou
Pejam celik, pejam celik, dah 5 tahun aku knl dy !
Aduh! dari blur, sampai lah lawa cuncuncun nehh <3
Haha xD
Aku rase mcm nak je peluk kau kuat-kuat -.-
geram betul aku (!)
Untuk apa aku geram? Tak betul punyaaa orgg .
Awk awk, aku nak celebrate lah nanti bithday kite , (First meet)
Aku pun dah janji dgnn kau kan nak belanja ?
So, hujung tahun ni la weyh !
Lepas tu, kau ada ckp, nnti aku pindah pineng, kau pun ikut sekali !
Aku pun on jelah wehh .
Alang-alang tuh, jadi kembar aku sekali yawww !(Dahh mmg kembar pun) :P
Hmm,wehh. sorry kalau aku pernah sakitkan hati kau xD tak bermaksud pun nak buat mcm ituuu :)
Ahhh, indahnyaa kalau kita bersatu --'
Kemana aku pergi, kau mesti ada. Kemana kau pergi, aku setia mengikuti xD
K lah kawan, nak pergi mencari kekasih xP
Boy Boy ^_^