Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

A short note for you .
Saturday, 1 October 2011 || 9:21 pm

Okey, sorry kalau aku trsebut nama kau dlm masalh aku ngn kau .
Even kau kata mungkin lepas niyy kita tak serapat dulu , tpi aku tak thu lah yg aku boleh pprtahankan relationship kita .
Psl H***** mmg aku tak prnh nak kaitkan dye dlm hubungn kite , but aku rse jela .
x tau la betol ke tak .
But tuhan je lah yang tahu .
Psl aku belanja kau itu ini . Aku nak duit tu balik ? I don't want . Sbb aku iklas nak balanje kau ..
Takkan aku nak jadi buruk siku pulak kan ? No way ..
Tapi aku tak tahu lah ape yg aku buat smpai kau tak tegur aku, nak kate psl B**** kau kat mak aku , x pulak aku cite .
nak kate psl tahlil tu , mungkin . tapi takkan psl tu pon kau nak merajuk smpai mcm tu skali .
Tak fhm la aku .
Aku tak tahu aku menyesal ke atau . Rasenye aku x pernah . Sbb niy qada dan qada tuhan ..
Psl post tu , aku type sbb ego aku . aku rse sakit hati . sbb kecewa kau tak kwn ngn aku, x lyn aku mcm dulu .. TAK SERAPAT mcm dulu .
Psl kwn baik aku yg lame tu , tpi kdg2 je pon aku jmpe dye . 
tak slalu mcm aku jmpe kau kt skolah , kat class .
Mmg dulu kite serasi sbb perangai gile kau tuhh menyebabkn aku serasi ngn kau
Mungkin kau tak terbaik untuk aku ? Pada aku Takkn pernah terjadi .
Kalau ini bet0l2 takdir dye, mmg aku terima .
Kalau kita ditakdirkan untk jdi "BEST"friend smpai mati ..
Tolong maafkan aku ..
Post kat blog aku tuhh , takkan ramai yg thu sbb , followers aku sikit .
Mungkin aku akn ter0s tekan button 'remove post'
supaye sume takkan tah .
Sng cite kan ?
Tapi dlm post niy aku x kan sebot name kau ..
Tapi kau akn tahu kan yg niy aku tulis psl kau ..
Kau akn tahu .. I know .
And kau akn tahu yg aku Selamu rindu kau ,
Even aku jmpe kau tiap2 hari kat sekolah .
Even kau jln sana sini kt dlm class , pegi canteen ke , ape ke or terjumpe kau kat mne2
Aku slalu rindu kau . Kalau kau thu , aku happy gile even x kwn ngan kau .
Kalau kau tak tahu, aku simpan jela dlm hati yg kau takkan tahu .
MMg dh empat hari kita tak ckp , tak tegur ,
Nak tegur kau and mintak maaf kat kau , tpi otak aku kate pegi ,
tpi hati aku kate tak yah . 
So , aku buat bodoh je . dan tengok kau rpt ngan dye and perasaan jealous membuak-buak 
Okey , apalagi nak ckp .
Hah1 psl hargai aku ke tak , mcm kat , aku tulis ape yg ada dlm hati aku , ape yg aku rse , Sbb ego aku .Tak niat pon nak burukkan kau . Kalau kau rse kau difitnah oleh aku ,
I think nope . Sabap rse hati . 
Okey ini jela yg aku nak ckp , KAu reply ye , i want to know ape yg tersirat .
Kau simpan Patung Domo yang aku bagi kau ,
sebagai kenangan maybe ?
kalau rndu aku , pegang jela patung domo aku tuhh ,
kalau rndu jela , 
kalau benci , kau nak buang , terpulanglah .
tapi aku akn sedih ..
satu satunye something yg kau boleh pegang ,
imbas la balik kenangn kita .

Awakk atau name kau : Please forgive me and i want you to be mine again like before .
Kalau kau sudi :')))