Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

200 days, i love you
Wednesday, 16 November 2011 || 12:43 pm


Hari ni, hari yang ke 200 bape hari aku kenal kau. :D F R E I N D - dari mulamula aku kenal, sampai ke hujung tahun. tapi sayangnya, tahun ni tahu yg terakhir aku bersama korang :'( aku tak tahu sama ada aku pindah ke tak, bapak aku tak isi lagi borang =_= ahaha, never mind. tak pindah pun tak paa .. friends is like a golden thread who tied up close to each other . dieorg tempat aku gaduh, tempat aku mengadu, tempat aku jerkah jerkah, haha :P dan tempat aku nak manja manja, cube kalau dieorg ni sombong sombong? tak dapat nak bayangkan lah weh, sbb dieorg niy , semuanya otak gila gila.

okay, start dari aku kenal dorang, sampai sekarang "ILOVEYOUSOMUCH" kau tahu? semestinyaaa. aku ingtt lgi time puasa hari tuh, pergi HR Steak House, mcm mcm kerenah mamat mamat sekalian . Haha, itu ini, ape lah, tapi time tuu tak ramai yg dtg, aku sampai rumah tepat pukul 11:00 malam, tunggu bapak aku punya psl, haha, pegi rumah syika, buat bising kejap, dengar lagu Mr, Simple . dieorg sanggap mmg la mcm tuuu xD
kan? mak syifaa cll bnyak kali, tanya bila nak balik! and bla bla. aku boleh lagi bantai ckp kejap lagi balik lhaa !

okay, time ni kiteorg exam, aku ddk barisan dpn, sebelah aku dayah, balakang aku khalidah, tepi dia qurrata ,
kiteorg boleh lagi bantai tiruu, even cikgu ada kat belakang, kiteorg senang la nak meniru sikit, cikgu tak nampak kot ape yg kiteorg buat, tapi time exam sejarah, mmg aku perah ah otak aku, soalan depan depan je aku boleh jawab, belakang, aku hentam, nasib 60, okay la tu, dri E pegi ke C .

Lepastu aku turun rehat, qur ajak aku pegi cri tanda tangan, aku pun pergi jela, kesian kan dia, dengan bertongkat dia tu, kalau nak wakilkan, jgn harap lah, dayah dah kena sound dah sekali dengan ustazah azian
-,- mcm dia ckp, aku buat dunno je, tapi dlm hati, tersentuh la jugak . Haha, sengal, lepastu aku ade ckp dekat qurrata, yg aku minat sorg mamat tuh, dia boleh lgi bantai pegi ckp dekat dia, aku maluuuuu :'D tapi, buat bodoh jela kn, benda dah jdi, LOL

Ada satu masa tu kan, time exam english, aku meniru je keje, tapi sikit jela, bnyk bnyk pula nnt, A aku tu tak bermakne lah kan, sumpah ah, dh lah ddk dpn2 meja cikgu, dengan text dia pon aku tak hafal -,- lagi mau nak tulis kat atas paper tuu, slow slow aku keluar kan paper dlm pencil case aku, dengan cikgu jalan jalan sana sini, getar getar aku, you know ? tapi nasib baik dpt sikit, lepastu hari apa entah, teacher zailiza nak bgi exam mark, teacher panggil aku, dengan kaki aku sakit, jln pun mcm taik -,- paper 1 aku mcm taik, paper tu pulak markah dia tinggi, Alhamdullihllah :'D aku dpt 75 , okay la tu kan? hehehh

okay, selamat hari ke 200 kita berkawan , LOVE YOU SO MUCH .
-
-

LOOK HERE, MY AWESOME FRIENDS :')
 -
-
-
kau ada? haha, malas nak upload gamba, jnji dh tengok kan? Love you guys, sebelah kanan tu Aku, sebelah kiri tu, qurrata, Bye,