Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Last day of school 2011
Saturday, 19 November 2011 || 8:56 pm

Hi,


Okay, semalam last kita sekolah. Banyak sedih ohh :'( Lepas ni, kita akan rindu korang . . semalam, lepas je baca yassin, 1 jujur dan 2 jujur kena duduk dekat dalam surau, bosann gilaaa ! aku taktau nak buat apa. HAHA, aku main ipod syifaa, phone aku,guling sana guling sini macam org keling ==' lepas tu ramai org tegur, "ain, lawa stokin" lawa kan stokin aku? corak corak lagi xP heee warna hijau lagi . okay lepastu aku duduk sorg diri, membawa diri la katakan :'D aku pergi duduk tepi tiang . haaa' lepastu syifaa tetibe dtg, nyanyi lgu PRICE TAG translate in malay . lepastu dia bagi idea dekat aku, amil lagu english than tuka dalam malay, Ya ALLAh, sumpah lawak gilaaaaaa . HAHAHA, lyric dia merapu rapu , hehe

Tak habis gelak lagi time tuh, aku sampai keluar air mata sbb gelakgelak semua tuuu xD sakit tekak pun ada . Haha, lepastu aku duduk baring dalam surau tu, sbb terlampau bosan. Buat jela apa yg aku suka. Dh Smm aku tak bawa, call bapak aku, dia tengah bertugas, call mak, dia kata tengok keaadaan, tapi dia hantar jugak *LoveYouSoMuch lepastu, kiteorg dengar ustazah sharifah mengajar, mula la kalut kiteorg nak pi sana, aku sampai bukak stokin aku sbb tanak bgi ustazah nmpk. tapi dieorg keluar lepastu pegi rehat. hish bengang gila aku Dx

Lepastu keluar pegi makan, kau tahu tak, kueh tiaw dia sikit gila, baze gila duit seringgit aku :( tak puas makan dan tak kenyang. lepastu aku order sunquick susu, dengan sakit perutnyaa, boleh lagi rembat air sejuk . degil =_= lepastu pergi public phone, tunggu dieorg, cikgu lalu lalang, aku bgi salam, syifaa bagi salam, liyana bagi salam, hanim bgi salam, kesian hanim, hidung merah gilaaa ! selesemaa bagai, aku dengan syifaa dok gaduh sbb die asyik bgi salam first dkt cikgu. mcm aku heran? haha

Lepastu kumpul dekat publick phone lgi satu, bincang psl budak tu, budak ni, mcm2 budak . nak tahu? PRIVATE AND CONFIDENTIAL . korang apa tau? lepastu pike tanak masuk surau, sbb boring duduk dlm tu, tpi pike kan cikgu semua tu, kang free free kene mrh kan? batal aje niat kiteorg tuuu, than terus masuk surau. masuk surau, aku terus dudk than baring.buat gila gila sikit :) haha, main game , dengar lagu . then aku pandang tempat budak lelaku duduk, dieorg tu otak mereng belaka, main sepak takraw dalam surau? bodoh ken? than AsyrafHazim duduk dekat maja, dia lambai lambai dekat aku -,- comel gila aku tengok dia :') dah la comel, ttambah tambah lagi comel, kau buat aku cair tau tak? tapi aku tak suka kau pon :D lepastu mak aku dtg bgi borang, than hantar pegi bilik guru,

Lepastu loceng dah bunyi, aku pun balik, on the way nak keluar gate, budak form 4 nyanyi lagu jiwang, tergelak gelak aku,

-I'll gonna miss ypu guys :')
-Take care
-I love u so much :*
-Okay bye, gtg :')