Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Little thing in life
Monday, 28 November 2011 || 12:00 am

Hello, how are you guys ? i've been in penang for three days , and im so boring -,- Damn it! and now, i have no idea to do something to get rid of my tension ! i want to tell about my "special" person in life that i wont forget them :D i promise baby :') aku ad terfikir aww, org yg selama ni aku hrpkn untuk teman aku, blah mcm tu jea .. tnpa pikirkn perasaan aku :') tape, takdir la kan, serious la weh, dpn aku dia kutk kutuk kwn dia, blkg aku, dia dgn kwn dia happy giler . siap backup lagi kutt :'( Ahh, mampus la . ad aku kesah pulak kn ? Bytheway, Syifaa Dan Hanim dh jdi Teman yg paling istimewa :'>




Aku tahu aku prnh post gmba ni dkt post sebelum sebelum nih ! This picture is the second time i've post :D kesah plak aku ek ?! First2 dia msuk skolah tuu, dia ddk sebelah aku sbb tmpt ddk sebelah aku tu kosong .. pstu ckp2 dgn dia, sembang kosong atau dkenali sebagai "berkenalan" lepastu aku nangis , syifaa kata dia pike yg psl nagis tu psl dia ddk tempat ddk aku , Hey ni ain la, aku takan nangis psl remeh temeh mcm itu .. jgn pndg rendah pde girls okay ? aku bahagia dgn dia . cewahh mcm couple plk .. aku pn x prnah nk rasa bahagia mcm ini ! dia perampuan lain dri lain :D Gambar ni time bln puasa. Baca jlh entry first2 tuuu :D aku pernah gaduh dgn dia, kebanyakan entry aku semua psl dia, yg menyakitkn hati tuu sumua psl dia lah . bengang punya psl . gini la ceritanya .. tapi aku dh baik dh dengn dia, hujung tahun .. bangang kn? dh nk hbs skolah bru nak rpt rpt . aku tempeleng kn. kiteorgg rpt sebab 1 kepala, sama sama gila, sama sama bngong .. yeke bengong? Ahhh what ever la, what do i care if i'm idiot or not? :D Hope were happy together :')




okay, yg tudung purple tuu Nurul Farah Hanim . dia pandai Bahasa Arab :) kalau aku x fhm ke ap ke, aku tanya dia. tapi yg sakit hati tuu, kalau aku tnye dia, lgi aku tak fhm! mcm bangang jea kn? LOL ......
okay, dia rpt dgn aku dan syifaa sejak Noor Hazimah pindah SBU (Seri Bintang Utara) lepas tu tukar ke SMK Bukit Jalil . sekolah tu sebelah dgn sekolah NAZMI FAIZ , pemain bola Malaysia, baru form 5 dh jd pemain harapan, untungkn dia? nnt aku jadi pemain harapan bolah tampar pulak, insyaallah, kalau Allah izinkan, aku jadi la satu hari nnt :'D Time Zima kate yg dia nk pndah, aku tngok, muka hanim, sdh gilerr .. mate berair aku tengok .. Ah, nevermind, one day, we will met .. I hope so :') okay, selama Zima pergi tinggalkn kami, Hanim rpt dgn aku&dia .... tpi first-2 aku knl dia, dgn suare dia, garau gilaa !
mula aku buruk sangka, mcm gangstar jalanan daa :P * LOve you HANIM ;'D




Okay, Ain Munirah , Aisyah Nur Syifaa dan Nurul Farah Hanim, sdh bergabung meletup aww ! Tapi sayangnyaa, aku gaduh dgn dia, (SYIFAA) Hanim pun mcm nak taknak lyn aku, mcm bodoh je kau tahuu? tapi nasib baik masa tu iman aku kuat, kalau tak, dua dua aku hentam kepala dkt dinding class :'P cehh mcm berani .. tpi aku masih ad kekuatan :') Haha, bodoh je aku -,- okay, sekarang masa untuk melupakan segala galanya :'D ceh, senanye aku da lupe daa .. Haha, sejak kiteorg bergabung, mcm2 kireog rancang, itu ini la, wahai sahabat , aku syg dekat kau ketat ketat :'D Okay laa, Ain dh tak thu nak cite ape .. Disini saje lah, May Allah Bless our Friendship :')


i love you guys .

- Ain Munirah
- Aisyah Nur Syifaa
- Nurul Farah Hanim

Doodles yang sentiasa nakal di setiap masa :-*