Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Losing my special person. . .
Thursday, 3 November 2011 || 8:36 pm

Hello, hello and ASSALAMUALAIKUM. . . .
How are you ? ;D


Dear my dearest 'ANS', you want to know something? I really miss you sooooooo much ! Aku tahu kau takkan tahu. Kau tahu tah, aku rindu banganggila nak menggila dengan kau? And again, aku tahu kau takkan tahunye?Serious aku ckp, Jealous-ing menghantui aku ! Kau tahu? Taknyeee !
Bila ohh dpt menggila dengan kau balik? Bila doe dpt rapat dengan kau balik? Aku tahu masa tuuu takkan kembali, Itu semua khayalan aku, Jangan nak mimpi !Aku tak tahulahhhhhh sampai bila aku dpt cri kwn bru. . Perasaan rindu dekat kau, menambah-nambah +rindu+rindu+rindu+rindu=? Aku cuba nak menafikan tapi, hampehhhh -,- Sikit-sikit pandang kau, sikitsikit pandang kau, Muka kau mmg tak jemu di pandangan mata aku, Suka tengok kau ketawa,senyum,suka kau. Kan best dpt kosongkn fikiran mcm kau, Di fikiran kau hanyalah, 'KEBAHGIAAN'. 
Tak kiralah kau pernah buat aku nangis ke, patah hati ke, tapi perasaan nak cari kawan baru mmg tipislah . Mungkin Miss 'Q' kekuatan aku. Sebab kau pun ad pengganti aku, yang sekepala dgn kau. Pergila mencari kebahgiaanmu, aku takkan menghalangnya. Untuk apa aku merosakkan kebahgiaan orang? Terngok kau happy pun dah lebih dri cukup.
-Good Lucck In You Life Dear-
AISYAH NUR SYIFAA nama seseorang insan yg begitu istiwema, namamu selalu terpahat di hati aku ! Pergila berjuang demi mencari kebahgiaan mu, Aku takkan menghalangnya, Aku takkan mementingkan diri, Semoga bahagia, dan jangan biarkan diri kau sendiri menangis lagi ! Love you. . .