Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

No tittle tonight
Thursday, 24 November 2011 || 11:49 pm

Hi 


Dah lama aku tak post benda yg panjang pnjang kan ? Haha .. tak la panjang mana aku nak post neh :) serious aku ckp aku tak tahu kenapa dengan kwn aku sorg tuu .. dia boleh kata kwn aku __________ tak boleh tahuu xD tapi dulu aku gaduh dengan best friend aku sorg tu, tak la sampai nak kata dia mcm tu, huh !




tengah tu AKU, tepi yang tinggi sekali tu SYIFAA, yang pendek sekali tu HANIM ..
okay la kan ikut ketinggian ? HAHA

Kesian kawan aku sorang ni, penat jadi baik kann ? dia pentingkan diri dia kan? aku pun pernah kena dgn dia, tapi aku senyap je .. aku tak layan perangan hipokrit dia tuu ! kita kena bersabar bak kata org . tapi sampai bilee? dia asyik burukkan org . ce kalau kita buat dekat dia ? menangis kan dia? dia ckp dekat org pernah tak pike perasaan orang, tapi kau? kau tak pernah nak pike tentang perasaan orang kan? kau buat semua kerja tanpa pengetahuan org .. main redah je kn? sama la kau menghianati perasaan orang lain kn? kalau kau nak tahuuu? Kau dah ragut kepercayaan yg aku beri dekat kauu .. kau dah ragut segala gala perasaan aku dekat kau .. sebagai kwn, aku sepatutnya nasihat kau, tapi kau kata nasihat aku ni, sindiran right ? kw tak pernah nak terima apa yg kiteorg kata .. kau kata kiteorg kutuk kau kenn?  Demi Allah dulu tak, tapi sekarang mmg ye aku kutuk kau ! sbb ape , kau nak tahuu kee? i think, kalau aku bgitahuu kau pun, kau akn tahu dulu, patutla dieorg duk sebuk nak boikot kau, sbb perangai kau , kalau kau berubah, tentu ramai lagi yg nak kwn degn kw, bukan setakat aku je, ramai lagi , tapi sygnyaa, -,- satu jea aku nak ckp, berubah la kwn sebelum terlambat :)