Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

History
Saturday, 12 November 2011 || 12:15 pm

Okay, Hi Hi Hello Hello peeps xD

Hari apa entah aku gaduh dgn sorang mamat niy, aku gaduh dgn dy sbb dia yg mulamula cari pasal dgn aku . Patut tak ? tak kan , padan la dengan muka kau tu . ape kau pike aku ni permpuan , senang la kau nak gunaguna ? hey wake up la boy , aku tak sebodoh yg kau sangka . aku tak sebengong yg kau rasa . . aku bukan perempuanperempuan yg kau knl tuuu . Batak sngt dgn kau . Hey please la wehh, kalau perangai kau tu okay , baik ke or pape yg menyenangkan hati aku tu tak apa la , ini perangai mengalahkan bojan -,- mmg patut pun aku sound kau time tu , sedar la sikit weh . . . jgn pike kau tu 'handsome' 'pandai' 'active' ade muscle bagai, ingt aku batak sngt la dengan kau , aku lyn kau sbb bkn aku suka kau, jgn perasan lelebih , kalau mamat mcm kau , bersepah la weh aku boleh cri kat mnamna aku nk , kalau aku nak cari boy , skarang bukan waktunye . tunggu tahun dpn la pulak . aku tahu la jaga batas aku sebagai seorang 'PeREMPUAN' . kau takpayah nak ceramah aku bagai , kau nak ceramah aku konon, pergiii mampuih , baik kau ceramah perempuan tepi jln tu , yg batak sngt dgn lelaki , yg jaja badan habes semua tuu , aku still boleh bezakan yang mana baik dan yang mana buruk , and sekali lgi , sorry kalau katakata aku dulu tak berapa menyedapkan telinga kau , dan satu lagi, jgn tuduh aku yg bukanbukan :'D

0kay, aku buka pula cerita baru , hari itu antara hari bersejarah bgiku . Hari yang aku kena menyirap dengan org yang aku tak kenal , bukan tak kenal , tapi tak rapat , mcm die tu familiar jela, aku tade pape pon dengann dia , sekali tengok , katakata yang die maksudkan tu aku ==' tak sangka , dan aku pun tak tahu nak cakap apa apa lagi , badan aku time bergetar getar -,-' Sampai hati kan kau jantan , aku tak pernah ganggu kau, kawan kau, dan lagi baik , aku tak pernah nak masuk campur dalam hidup kau :'D tapi ape pasal kau nak menyirap nyirap dengan aku? Kau buang tebiat ke bradahh ? angin ribut tada kau pula yg kecoh kecoh , dan aku nak cakap, kau pika aku niy bahan menyirap org ke ? dengan kwn kau makimaki pantek la ape la , dgn awek sorg tu , kwn kau punyaa awek kau , kata aku ni perempuan murahan publisiti ? What the fuck you guys ? aku bukan perempuan murahan yg kawan kau punya awek tu kata , haha . pergi mamposssss la lu sista . cakap org, cermin muka lu dulu , jgn main sesedap rasa kau nak cakap :'D aku bengang, boyfriend kau aku rembat dulu , tapi kalau kau bercanda ke gurau, aku tak marah , kalau nak bercanda pon , mulut lu cover sikit la , jgn harap pakai tudung , tapi mulut kau tu mcm haram jadah , mulut mcm cibai , bie bby la , eee geli aku , kalau kau nak bersayang sayang pun, jgn dekat tempat public bro , tegur la bini kau sikit , tolong la , aku bkn nak burukkan korang , tapi mau je pagipagi buta aku lempang kau, tapi aku nak buat mcm mna kann ? Korang tuu lelebih besar dari aku , kene la kasi hormat sikit sama lu :') bukan main redah je mcm org yg tak berakal , fikiran tak matang mcm betina lain , okay , aku pon dah malas nak pike , nanti insyaallah satu hari aku akan  minta maaf dari kau , okay la JRRTN semua , maaf . ByeBye IHEARTYOUGUYS :')