Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Selamat Hari Raya Aidiladha
Sunday, 6 November 2011 || 11:50 pm

Hello,Hi and Assalamualaikum xD
Hari ni hari ape? Hari AHAD kan? Aku nak ucapkan "SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA MAAF ZAHIR DAN BATIN" Sebenarnya, dah lama aku nak post benda alah niy, ttpi hajat tidak kesampaian ): Busy body . Okay , harini kita bangun pukul 6 pagi ^^ tuu pun sbb tak boleh nak tido nyenyak sbb nyamok banyok gile ! Kalau aku tidoo nyenyek, alamat kemaruk la org dlm rmh nih !
bangunbangun kena pulak sembahyang raya, serious aku ckp, ni FIRST time aku sembahyang raya, gile lah aku niy, pemalas yg teramat, ni sembahyang raya pun ada orang paksa, kalau tak, jgn hrp aku nak sembahyang raya, entahentah bukak mata pun belum tentu lgi , hoho xP
Lepas tu, time aku nak pakai telekung kan, ada cousin aku dtg, nama die FATIN NURLIYANA, 
kiteorgg punya la happy .. lame tak jumpa la katakan, hehe xD Lepastu kiteorg sembahyang raya, wait, sebelum tu , aku dgn abg aku kena angkat meja letak dekat luar rmh, sbb mak suruh letak . Haha,  aku punya la bengang sbb abg aku angkat mcm tade perasaan , buat keje tu mcm tak iklas saje, menyirap gila aku , okay stop psl pgi beta nih
Lepastu aku pegi rmh Mak Tam aku, kuih dia sbb tu, tambahtambah lgi cornflecks madu dia, aku amik serupa mcm org kebulur, soroksorok sikit la kuih tu sbb taknak bgi org nmpk, sbb kalau org nmpk, org akn mintak, baik aku mkn semuanya, habis cerita kuih semua tuuu,
lepatu aku lepak kejap dekat rumah MakTam, sumpah ah, gelak mcm nak pecah perut aku, dengan Afiq gilenye, Adila sengalanya, DekWan nakalnya, pergh , best la katakan, tapi kan, lepas aku mandi je, Syafiq text aku,  awalnya dia bangun, rasa mls nak reply tapi tak sampai hati pulak aku , penat2 die text, aku buat dunno  jea, lepastu aku text Rafie Nasir, simple gile aku text, pastu main la text, time Hari Raya AidilFotri tu kan, Rafie ada text aku, Dia tulis ape entah aku lupa, aku reply text die simple je, time tu aku lupa pulak yg dia ade simpan number phone akuu xD Simpan jgak kau kan? Pike dah tak simpan dah, lame wo aku text dgn die, dri pukul 9 lebih, sampai pukul 12 lebih, tanya baju melayu dia warna ape, tengah buat apa, mcm mcm aku tanya, line time tuh tak berapa elok kott =_= dia balas punya la lembap nak mapuihh, haha, stress gila aku, biasalah, budak nak Pmr kan kan kan? Okay tutp psl rafie, 
Petang tu, aku duk rmh maktam, aku tengah tengok cerita Bujang Sepah Lalalitamplom, Lemang punyaa (; Adaa satu part nih, kelakar yg teramat ohh, aku,afiq ngan adila gelak mcm org gila ohh, sakit perut aku , lepastu aku pegi balik rumah wan, makan lontong, banyak gila aku mkn, sampai habis semuanya, lepastu, aku dengan fatin duduk dekat buaian kat luar  rumah, dengar lagu, pasang lagu kuat nak mampuih, sampai habis battery phone, haram betul +_+
Lepastu aku ddk dekat pangkir dekat tepi jln, main dam dgn wan, mcm mcm kereneh doeh mamat tuh, sakit pale aku , kang tak psl2 kang aku tempeling kang, lepastu mak aku ajk pegi rmh MakLang, masuk je rumah tuu, pelamin dah siap , lawa kot, brg hantaran die mcm2 ada, kak long nak bertunang esok, tapi aku tak dpt pegi sbb nak balik KL :')
Haha, lepastu balik rumah wan, duk dekat pangking kat luar rmh tu, banyak gila nyamok kehulu kehilir, menyirap drh aku =_=
:Lepastu masuk, onl fb, lepastu buat buat bodo , lepastu aku keluar bilik, PakCik Tahir masak sup tulang, 3 mangkuk aku makan, banyak gilaa !
Pastu aku masuk bilik , onl fb, tukar profile picture , then sign in blog, lepastu aku update blog cerita dekat korg psl sumesume tuh, okay la, nak tidooo, ngantuk , bye bye ,
ASSALAMUALAIKUM <3 Love you guys .