Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Selamat Hari Sakit Kaki :D
Thursday, 10 November 2011 || 4:13 pm

Hello, hi and ASSALAMUALAIKUM,


Hari selasa minggu ni, ada training volleyball, aku dah lama tak dtg sbb minggu lepas punya minggu lepas aku exam , korg exam? Mesti la kan. 


First day aku datang, kena lari 10 round, okay tuu mmg rutin training dy . Lepastu buat warm up . Lepastu digging bala, service and lain lain la ... Ada satu masa tuu kan, abg bulat suruh 1 team buat fitness , mak aih ,kaki aku sampai kejang2 . lepastu nak ddk pun tak bagi, ya allah, sakit gilerwwww :3 kau tahu? tak tahu kann? hahaha ..Lepastu dy bgi balik sekajap, aku pon balik jela rumah zetty , maleh nak balik, nnt mak aku bising -,- Okay balik la, kena la pulak aku tunggu kakak aku seorang ni , "Aiza Shafika" dalam gelanggang jela dy kakak aku, luaran tak . Hehe , ada satu masa tu kan, aku kena angkat dieorg , tujuan dia, nak bgi kuat kaki aku -,- 


Okay, lepastu aku balik rmh zetty, mkn mkn semua , lepas mkn tu kan, mata aku dah rasa mengantuk yg teramat ohh , tido la kejap, bangun bangun, dah pukul 2:15 
Abg tuuu dia nak kiteorg sampai pukul 2:45 petang . Pastu aku jln mcm org baru belajar nak berjalan -,- sakit sikit je time tu, lepastuu kiteorg lari gelanggang 5 round je. tapi aku bukan lari, tapi aku berjalan . sumpah sakit bhaiiiiiiiii >_< lepastu buat sit up , pumping , lari-lari spike semua tu, aku ni dah la lemah badan . So, aku buat tak serious la . sakit sakit deii . Lepastu aku jalan mcm org tempang . Pegi beli air time tu, untuk aku sorg , 2 bungkus air kosong . teruk betul aku ni -..-
Lepas itu aku balik rumah, potong cake dan makan . aku tak kenyang lagi , aku bantai mkn nasi .


Teruk la aku niy, mkn x ingat dunia ! biasa la tuu , org kebulur , kau kesah apa ? Hahahaha xDD Lepastu aku tengok cerita sweet sweet . "Nada Cinta" Ricky dengan Vito handsome kau tau tak ?
minat gila aku dekat dieorg itu xD Lepastu mandimandi , masuk bilik , aku nak pakai seluar kan, boleh lagi aku terbantai jatuh , mcm begok kau tahu ? nak angkat kaki pun mcm ada benda dekat kaki aku -,,- 


Lepas tu , hari ni sekolah kann , kesian doe kwnkwn aku, aku tekan dieorg bukan kemain lg . Hahahah , Lepastu aku dpt exam paper, english aku , tak sangka , A jugak -,- cukupcukup mkn pulak tu , dah la ayat aku bnyak bantai , haha , rezeki aku .. Lepastu aku mintak ucapan atau nasihat dri teacher , tulisan dia lawa, tapi aku tak fhm :P lepastu mcm mcm aku buat dekat sekolah tu , tak reti nk ddk diam , haha , lepastu balik , KBye -,-
# Bawah sekali aku dah start mls nak cerita , :P


:: Teruskanla aku sakit kaki :: Hehh