Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

13.12.11
Tuesday, 13 December 2011 || 11:58 am


Hi hello and Assalamualaikum :D


How are you guy? Okay happy ending? Heheee. . Nampak blog kita dah berbah? tapi tak berubah sepenuhnya. Tak siap edit lagi, gamba tak letak lagi dekat 2 kolum tu, dh malas, nnt besok besok jela eh? Haha, dah lama aku tak mengupdate blog nih, ceh bru brapa hari :3 okay, busy laaa, atok kita meninggal :'( aku rindu dia. aku tukar semua nih sbb aku TERminat dkt satu blog orgg tu, aku tersangkut dkt dia punya blog, lawa you tahu tak? so selama kita tak sentuh blog ni, sbb nak cri code dia, susah sesangat weh -.- merapu-rapu aku tekan itu, tekan ini, button keyboard pun ad yg tercabut ^^' ganas betul , Hihi :P 


Aku tukar blog bagai ni sbb tahn dpn nak msuk tahun baruuuu :D so, kita bnyk azam nih, akan ku tunaikan tahun hadapan dan berikutnya. . aku nak perbaiki tulisan yg buruk, aku nak siapkan homework yang cikgu beri, aku nak usaha sampai aku berjaya ! dan mcm-mcm lagi azam aku, tpi yg tiga tu azam utama aku :) sbb tahun ni aku dh bnyk main, tak siapkan kerja, tpi keputusan peperiksaan aku still memuaskan, awww :3


Saya tengah, tepi kanan sya tu Hanim, sebelah kiri sya tu Syifaa, terukan bila dorang senyum? :P sorry guys, Bhaha, kiteorg ni Supper best friend :D yeke tu? mmg pun, kwn akrab aku yg selalu aku gaduh, manja, dan mcm-mcm lgi, npe korg nak tahu ke? tnye dorg tu, Haha, ni dorg ni bnyk azam. Mcm-mcm dorg rancang, itu , ini, tpi mcm la buat ek? Insyaallah Kami akan usahakan, Amin :D haha, tpi serious aku ckp la kan, tahun ni kan, aku mmg jadi seorang yang pemalas! maybe sbb bru hbs upsr kut tahun lps, tu yg jdi mcm ni. . tapi korg tengok la setahun akan dtg, aku, syifaa, dan hanim mesti dpt straight A's punyaaa, Amin :)


Okay la sayang, sampai sini jelah story kita pada hari ini, Nanti jumpa balik, maw tidoooo neh,
ByeBye ,


-Love Much=Amz