Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Sunday, 4 December 2011 || 12:39 pm




Okay look here, happy kan mereka? ni mesti tengah sweet sweet couple kann? Hahaha, aku tak thuu :D
sekarang ni, ramai org kata 'Ain, kau dah sombong kan?' sombong ke aku? aku rasa tak. aku just tak tegur, tu je pun, bkn aku sombong mcm nak mati ... time korg mintak couple tuu, aku reject kan? nk tahu kenapa? sbb aku nk single. single is the best way ever, tu time sekolah jelah, time dewasa lain pulak cerita dia .. aku reject bkn sbb aku ni sombong ke, bajet hot ke, perasan atau memilih, kau nak suka aku ke, nak syg aku ke, okay fine, teruskan, aku akan sayang korang jugak tapi bkn lebihlebih, aku syg korg biasabiasa jee, understand right? tak rimas ke couple bagai nih? mmg la aku pernah couple tpi., bru aku sedar yg aku couple ni merimaskan, lagilagi dpt lelaki yg sensitife , rimas gila kau tahuu? kalau dpt yg memahami tu takpa la jgk, ini kena sikit dah merajuk, aku baling tak pasal pasal mampus -.- i'm out of mood because perangai mcm bodoh -.- okay, good luck in your life :D syg kau ...