Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Dear Friends
Saturday, 24 December 2011 || 12:24 am


yeah, iMissYou badly :'( aku rindu kawan-kawan aku yang selalu gilakan aku setiap masa .. Aku rindu Aisyah Nur Syifaa aku rindu Nurul Farah Hanim :'( Tadi aku sempat lah text dengan mereka tersayang, tapi kejap jeh. Syifaa kata credit dia low, okay nevermind -.- Hanim pula makan ikan bakar tak habis-habis dari tadi -.- geram aku !!!! Okay, tengah boring sangat ni sebab tak ada text yang masukk phone aku.. Kang baca novel, menangis pula aku :3 yelah, sedih sangat. Mana tak nangisnya? Haha ! tabah pula aku tengah sakit hati dengan Tuttt ._. Aku rindu nak menyakat dieorang, rindu nak merepek dengan dieorang :') yeah, selalu ada untuk aku even aku tengah merapu-rapu sekalipun .. susah weh nak cari kawan macam tuu , dah lah baik, gila pulak tuu .. Hee Lol :*


Okay, tak boleh blah bila aku cakap dengan Hanim yang badan aku dah naik --' dia pun tak percaya sebenarnya .. Syifaa lagilah tak percaya .. Aku pun rancang dengan hanim nak exercise -,- nak jogging what ever , tapi sampai sekarang aku tak pergi pun :3 dah lama aku tak main bola tampar, time sekolah ada training, tapi aku tak datang sebab kaki gue injured . jalan dh serupa macam orang 'tempang' -.- aku jalan pun, kawan aku kena pimpin aku -..- kesiann kan? nak minta surat pergi hospital tapi dekat counter pejabat tade orang mehh -.- terpaksa la turun naik tangga dengan kaki yang agak sakit :'D sampai orang pun pelik dengan aku ..


okay, lepastu bawak pergi hospital, doctor kata, ada acid dalam badan aku -..- bukan acid yang racun tu kayy, acid jenis lain :'3 Heee, ahh, aku bosan duduk dekat rumah -,- aku nak pergi kemana-mana asalkan aku dapat jumpa mereka, rindu wehh. Kau taktahu macam mana aku rindu mereka, Haa LOL !!! heshh, hanim nasihat aku, study lah time cuti-cuti ni, makin besar, makin susah benda yang hendak dipelajari .. Yelah aku tahu, lagi-lagi abang aku dah dapat keputusan yang cemerlang dalam PMR, aku pun ada semangat lah nak belajar -,- setiap pukul 1 pagi aku buat Mathematics .. Kadang-kadang aku buat science, kerja yang cikgu bagi pun aku belum siapkan -.- pemalas .. cuti sekolah ni, buat aku taknak buat benda. Hanya goyang kaki -.-


Nanti takada lah orang aku nak gaduh-gaduh selalu.. sebab abang aku akan sekolah tempat lain dan duduk asrama -,- Hehh! tak dapat bayangkan -.- nanti mereka jelah yang aku selalu boleh gaduh2 :D Heehe, yelah, aku mau siapkan kerja sekolah yang cikgu bagi :') Aku mengapai impian aku selama ni, untuk dapat straight A's and berjaya dalam kehidupan ..




I miss you dearie friends :'D
Love you guys . understand? :*