Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Sunday, 18 December 2011 || 9:52 pm


Pernah jatuh cinta kan? Pernah dicintai kan? Lagilagi pernah 'kecewa' kan? -.-' as usual, orang akan kecewa sbb cinta. . Sbb partner masing-masing. Aku cakap ni memang pun aku pernah depressed with people around me. Tapi aku tak pernah nak salahkan orang lain. Sebab takdir, Aku ingat lagi time aku bergaduh dengan kawan aku dua-orang tuu. Yee time tu memang aku frust. Aku pun jadi tak tentu hala. Aku pun mula nak salahkan orang sana-sini. Kepala otak Aku kosong dengan kebijaksanaan Aku -.- Aku pun mulalah nak ikut kata hati. Tapi benda tu dah lepas, a couple months ago. Aku tak perlu nak ingatkan balik, tapi benda tu boleh jadi pengajaran :') 


Okay, Aku frust sebab, orang selalu tunding kesalahan mereka dkt Aku. Tak hbs-hbs Aku. Kalau parents korang mati pun, still nak salahkan aku kee? Korang lupa yang aku ni pun perempuan biasa yang boleh ikut kepala otak aku sendiri. Aku pun ada hati jugak, Aku pun ada perasaan. Aku ni bukan siapa-siapa dekat dalam dunia ni -,- Aku ni hundred percent sama dengan korang jugak k? -,- ada kaki, badan, hati, kepala semua tu ..


Aku pun dah tak ubah macam orang bodoh yang tengah pertahankan diri -,- tapi tak heran pun jadi macam orang bodoh sekalipun. Jadi aku pandai drpd kau tuu. Sesuka hati kau nak tunding kesalahan dekat orang lain. Tapi ingat eh, satu jari kau tunding dekat aku, yang lagi empat jari kau tunding dekat diri kau balik . Aku ni bukanperempuan yang nak cari masalah dengan orang lain :')