Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Study for Life
Wednesday, 21 December 2011 || 5:10 pm

Halo ,


how's your holiday? Fine? Oh mine's cool .


Hari ini 21 haribulan 12 tahun 2011. Lagi 15 hari dah nak buka sekolah. Insyaallah bnyk azam ni. Tapi kan, perasaan kita ni kan, 50% nak pergi sekolah, 50% lagi nak tidur aje dekat rumah. Malas kan? Tak cukup break for school yet. Rasa macam aku akhiri slivers form 1 semalam -.- erghh, lagi empat tahun aku akan tempuh alam persekolahan . Gunalah masa empat tahun tu dengan sebaik-bainya :') kalau malas nak belajar, nak jadi apa haaa lagi 10 tahun akan datang? Yea aku sedar yang aku ni pemalas. Tapi aku bukan tahap critical lagi eh?! Nanti buat malu kaum perempuan je. Malas serupa macam taikkkk --' satu tahun akan datang, I'm attending for examination. (PMR) Hope i'll get 9A's/10A's


Apasal banyak sangat? Bukan 8 je ke? Haa, aku ni nak pandai lagii :3 Aku akan habiskan masa tiga tahun aku belajar di SMK Padang Tembak. Lepastu, 2014 aku tak tahu mana aku nak pergi, rasa macam nak pergi sekolah science and technical jee. Entahh lah, dia berpandukan minat masing-masing. Aku tak tahulah minat aku kearah mana -.-' banyak sangat yang aku ni minat. Pasang skru lah, lukis lah, apalah. Tapi yang paling aku minat ni sports and activities. Tapi ada ke bidang tuu? Tak ada -.-' So, aku just kena pike pasal PMR yang akan mucul 1 tahun akan datang. Insyaallah straight A's kalau sekarang ni Aku dah mula sedar :'D
Aku dan kawan-kawan aku akan tunjukkan -..- 


Okay, ini MataPelajaran yang aku akan ambil masa peperiksaan nanti



Okay, semua tu akan masuk lah :'D yang kemahiran Al-quran i don't know lah mcm mna dorang kira, tapi cikgu kata, ada sijil semua tuuu, Ikut jelah :')