Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Thursday, 22 December 2011 || 12:12 pm

sunyi malam ni, kalau phone aku message tak masukk --' Tulah, tak mau charge siapa suruh. Hehh! kalau tak, malam ni aku dah memekak-mekak mcm orang gila . 


someone: Hi sayang,


Me: who are you buddy -.-'


someone: Your lover dear!


Me: Who are you stupid? -..-



Now baru aku sedar, yang text aku tu, mamat sengal tuu, aku pun tunggu dan tunggu lah sampai kau reply text aku, tapi tak ada respond pun :') Lepastu, aku tunggu lagi. macam orang bodoh je tunggu message kau yang tak reply pun, tapi tak kesah lah jadi orang bodoh pun. Aku tahu kau busy, okay aku tunggu lagi --' sbb nak jaga perasaan kau punya pasal even kau bukan couple aku :') Dah pukul 8:30. Kay kau kata nak mandi, aku pun tunggu dan tunggu. Dua jam aku tunggu waooi -__- lamanya kau mandi, kau mandi ke kau nak masak air? sementara menunggu kau mndi, aku pergi onl facebook ! dah pukul 11:45, still tak reply text aku -.-


Time tu, aku dah malas nak layan kau. Pukul 12:00 a.m baru kau balas, kay takpa. Aku biarkan. Kau text lagi, aku biarkan jadi tanda tanya -,- takkan aku sorang je nak layan kau? nak jaga perasaan kau? Eh tolong eh, aku niy bukan ada pape pun dengan kau. Jangan nak menggedik lebih. Kau kan famous, buat ape kau nak hiraukan aku? pergilah kau dengan orang yang nak selama ni. Buat apa cari aku balik? 


senang lah kau nk tukar-tukar perempuan, kau cari aku, semata-mata nak kutuk-kutuk aku buat apa? nak maki-maki aku buat apa? tak kebodohnya kau ni?badan je besar, otak melayang dekat mana tah aku pun tak tahu -,- IHateYou !!!!