Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Tuesday, 27 December 2011 || 4:03 pm

Syifaa oh Syifaa ! Kau tengah sakit tuu, boleh lagi kau melawak dengan aku yaaa? aku tengah risau gila ni kau boleh main-main dengan aku! betuah punyaa budak -.-' dah sakit tu, buat cara sakit la yang oii . takpayah nak kemas bilik bagai, nnt aku datang rumah kau aku tolong kemaskan k?? lepas tu kau kata penyakit kau tak serious? bnyk la tak serious! benda tu boleh bwk maut kau tahuu . Taknak kau mati :'( Heshh, jgn degil lagi okay? nnti penyakit kau tuu tambah parah. duk diamdiam jgn nak loncat-loncat -.- apa guna kau loncat kalau tambah lagi teruk? duduk diam jelah, pergi hospital . duduk dekat ICU ambik kau! =P * mcm doakan pula .. tak lah sampai mcm tu kn? boleh la aku jaga kau dkt hospital nnt :'D aku bg kau mnd, bgi kau mkn, bgi kau mkn ubat, bgi kau tidur :'D Haa, berutung tak kau dpt kwn mcm aku? =P lepastu nnt aku bwk kau bunga bsr .. nnt aku nyanyi untuk kau okayy? Nnt lama-lama kau sembuh lah :D Hee, okayy kwn, jgn dok nakal-nakal okay?? Nnti aku dtg jenguk kau :D


Sayang kau sampai mati :*