Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Thursday, 15 December 2011 || 2:46 pm

Hey wassup !


Dia ni kata aku tiru dia, aku dah ckp yang aku ni dah sangkut dkt blog dia. Tapi dia taknak caya,
Huh ! Ah, takpe lah, aku tak kesah pun, janji jgn nangis :3




Okay semalam kita pergi rumah dia, rancang semua nak buat kerja sceince. Tapi sampai jea rumah dia, terus bkk tudung semua sbb panas. Lepas tu aku tanya la, dia buat sampai mna? lepastu dia tunjuk la rajah pertama je dia buat. yang lain dia tak buat sbb dia kata dia mls. tapi hancur sbb mak dia conteng guna pen -.- Haha. . Lepas tu aku baring atas katil dia, lepastu dia pergi ambil kertas kosong sbb nak buat science. lepastu, dia pergi ambil novel, aku pun pergi melalut cerita pasal arwah atok aku :') sedih weh, aku dah nak nangis cerita pasal arwah . kay, Al-Fatihah.


Lepastu, pergi mkn. Nasi goreng dia pedas kaw kaw babe! Aku dgn syifaa kenyang Air tau tak! sampai sakit perut >< cehh takde lah. bibik syifaa aku kenal. Dia kenal anak cikgu Marini. Dia kata comel mcm mak dia. Haha, Lol *perasan je lebih. pergi main badminton, aku main lilit je tudung aku sbb mls nak pin bagai -.- nmpak la jambul aku, eh aku mana ada jambul -.- nmpak rambut depan jeee :) lepas syifaa kata panas, aku beriak biasa je mcm tak ada apa-apa berlaku :3 heee, lepastu masuk rumah tukar bju, ambil selendang. Turun bwh balik sambung main badminton :D lepastu anjing mna tah dtg. Adik syifaa pergi panggil. Shit betul :P
Lepastu, syifaa kata nak main bola, aku kata tak pandai. Senanye aku malas -.- huh! aku sandar je dkt kereta mak dia. Dia dah malas nak main masuk dlm bilik -.-


Masuk tu, naik atas katil.. Aku main ipod dia, sbb bosan. Haha, dah pukul 5, tengok cerita cinderella, lepastu iklan, pergi turun bwh ambil roti canai. Letak sardin, sdp weh dia punya sardin, tiga cedok aku letak dlm pinggan aku. Lepastu aku tanya dia siapa yang buat, aduh ada la sorg minah tu, perasan sngt, Dia kata dia yang buat -.- Haha, hbs dah aku mkn, iklan time tuu, turun bwh ambil lagi sepinggan. Aku ambil bnytak wooi -___- sbb sedap, aku ni pantang tngok makanan sdp-sedap. Haha. lepastu time tengok cerita cinderalla tu kan, mcm-mcm syifaa kutuk perempuan apa tah nama dia, kata 'suka buat muka comel' aku pun rasa begitu jugaa, Haha


Lepastu hbs cerita tuu, syifaa ajak main dam. Aku pun okay je, tngh lawan tu, mak dia tanya dah  solat ke belum, dia sengih mcm kerang busuk -.- Haha, dia suruh adik dia lawan dgn aku, aku on jelah. Lawan lawan tu kan, ada yang aku terlepas pndang, kena lah tarik dam aku, Lol, lepastu aku bnyk mkn buah dia, Syifaa keluar jee bilik, mcm-mcm dia ckp, Apis kalah, sbb buah dia dah tinggal berapa biji je, lepastu semua kena perangkap dgn aku, Haha, Padan muka :P lepastu mak aku hantar text, yang dia on the way nak sampai.


Kay, turun bawah, timbang berat, ya Allah, berat aku, tanak cakap lah -.- lepastu ddk dkt luar rumah, ddk dekat basikal, than ddk dekat atas moto. Dia tanya aku mcm2 la kan, mcm mna nak tukar gear, break dkt mna, Haha, lepastu mcm-mcm kita berangan. Nak bawak moto besar lah, nak duduk serumah time besar-besar nanti, kereta aku nak pakai Ferarri punya lah, moto RR aku pakai nnti, agak-agak syifaa nak kerja apa ek? hanim nak kerja apa ek? Haha, aku nak kerja engineer lah weh :D Haha, kitaorang ada hajat ni, nak BERUBAH  :) Hee, lepastu mak aku sampai.


Lepastu BYEBYEBYE  ♥