Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Stressio
Friday, 13 January 2012 || 6:09 pm

Assalamualaikum . Tak jawab dosa tau? :'D


Weeh, stress lah minggu ney :'( bnyak cikgu bgi kerja sekolah . Banyak kerja kena buat, dah mcm businesswoman daah aku ni ;'D Heheh, yelah kan, asyik buat kerja ja drpd pagi tadi sampai lah kepetang, and last, sampai ke tengah malam . isn't it rite?
Nasib baiklah aku tak pergi collage UTM tuu, kalau tak, kerja-2 aku ni tak siaplah nnt. . 
Kalau tak, marah teacher Hasnida, tak siap folio :-/ cikgu math pun mrah nnt, lupa nama dia -.- sorry cikgu :'[
Math taklah bnyak mna pun, science pun tak bnyk jugaa, Agama pun tak bnyak, Kh pun tak bnyak, Tapi kan, cuba korang tambah sikit-2 kerja sekolah bgi setiap subject . Bnyak kan? Bak kata pepatah, sikit-sikit lama-lama jadi bukit :D
Tapi aku tak kesah pun, bnyak ke sikit ke, i don't care choii . Bgi aku, cikgu mencoba untuk buat terbaik untuk anak-anak muridnya :'] Ce kalau aku dgr ckap cikgu, mesti perangai aku ni tak sama mcm org bodoh kan kan? Hihi :)
Nak tahu kenapa aku ckap bodoh? sbb aku ulang benda salah yg prnah aku buat
That's what I call Stupid :'D *Syukur aku dah sedar perbuatan aku
Eh guys, study hard . Kejar cita-cita k? banggakan org tua kamu :) Bila dah senang nnt, ibu bapa jgn dilupa ya, abang, kakak, adik ;D
Okay, that's all for today! Wait for another story k? Nak blah dah ney, 
bertimbun kerja kita yg tak buat-2 lagi ni haa . ByeBye 
-Assalamualaikum and good night, sweet dream-
:D