Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Volleyball Vs Rugby
Wednesday, 25 January 2012 || 1:14 pm

Isnin dah start TRAINING :D Sukanya aku. Aku nak dtg sbb nak dpt point and so on. Aku nak active tahun niy! Nak bina badan wooi -__- Haha, Tahun lepas aku dah banyak hari dah ponteng training bagai ni, Tak pernah aku ponteng time dkt Dtho dulu ;(:
Yelah, dulu time Dtho aku balik pukul 1:10 ni dekat Padang Tembak kekadang aku balik pukul 3 lebih, Kekadang kul 4 -_- Penat kan? Belajar ke aku ni haa. Budak pandailah katakan :3 Ceh perasan sudah. Aku ni bukan apa, aku tak dtg training ari tuh, sbb aku penat wooi. Kekadang coach pun bgi thu last minutes. Mmg taklah aku nak pegi. Rumah dah jauh berbatu-batu. Kang aku turun padang pakai bju kurung kang, terkoyak sana sini. Hahaha ;D
Tahun niy, senior aku kate, ade rugby. Aku nak msuk, tapi nmpk ganas sngt weh! tapi, ce pikir rational sikit, ada ke rugby untuk girls? Lagi-2 Smk je, Spb takyah cakap lah, mmg ade lah kan! tapi aku setia pada volleyball. Hehe, dah 4 thun kot aku main.
Dari standard 5 sampai sampai form 2 doe :'D And 1st time aku wakil Kuala Lumpur . Tapi kalah :( Nevermind. Janji aku dah usaha kan? Time standard 6 tu, tahun tu yang paling power aku main tau tak? Wakil zon keramat Johan wooi, And peringkat negeri pun Johan :'D So, mmg aku terus main untuk Kl, Tahun, i'll try to be a champion :) I'll do the best for my team especially for my school :') 




VS