Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Dist.commy
Wednesday, 29 February 2012 || 9:29 pm


Hey guys, aku sekarang ada community :D Nak tahu? Nama dia, dist.commy. Smart tak? Smart kan? Aku punyalah meraban dengan Naim (cucu aku) nak cari nama tu, Nasib baik la Im time tu tengah kepala gila-gila, dia cakap DIST tu, then aku pike lah balik kan! Pe maksud dia? Dia kata, perkataan Dist tu short form bagi DISTANCE ! Aku pike lah balik, then aku mula-lah mengarang maksud Dist tuu, Mmg sesuai lah dengan group aku ni haa, nak tahu kenapa? sebab, Im duduk dekat Ampang sana tu, Khedir duduk dekat, Eh aku tak tahu dy duk kat mna. Tapi aku tahu dia sch mana, Hahaha :D Okay Khedir ni agak kerek ahh :P Okay stop! Group ni terkandung 12 orang, sikit tuuu -.- Haha

to Naim (Im) : Thanks sebab invite kita masuk dalam group tu and sama sama pike nama community kita :D Much Love 

to Khedir (keding) : Bila nak makan mustabak kau lagi tu? Bila kau nak turun Pdang Tembak? Haritu tak dapat nak jumpa kau, Lol Harith miss you a lot :)

to Hanie (Icha) : Sorry babe, sbb aku paksa kau masuk group ni, tapi kau rela hati kan kan? Sayang kau :*

to Sheik Cup (comel) : Akk baru kenal kau lah dek, Tapi kau comel jee, good luck for you examinations dear ;D

to yassir (loghrat) : Longhrat utara kau guna right? Dan kau ni agak tah pape, you makes my day bro!

to yuri : Aku tak kenal kau. Tapi aku tengok blog Im, dia kata kau menunggu something cenggitu lah, so what you waiting for? 

to umar : I don't know you yet, -.-'

to tira : I also don't know you yet, one day we will know each other sis ;D

and to anybody else : One day i'll know you!

Yeah! Nanti satu hari kita kenal kenal lah kawan :D pretty excited , haha K adios :*