Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Happy please (y)
Friday, 10 February 2012 || 4:50 pm

Hello everybody! Harini aku sakit kaki since yesterday. Nak tahu kenapa? Shhh, keep it as secret . HAHA

Aku rasakan, minggu ni, memang minggu kena marah --' First class dah kena marah. Sebab 'secret' Lepastu semalam pun kena marah dengan Mama ;( And then, harini pon kene marah dengan cikgu science -,-' Aku memang tak suka org marah aku, tapi aku SUKA buat org marah . Keling doe . Tapi takpe, marah tandanya sayang kan? Tu lah aku suka buat org marah sbb aku tahu dorang sayang aku ;3 Haha

Than balik je dari lab, waktu tu waktu seni :') Aku ni memang minat seni, tapi aku tak suka melukis, acono tu? means, aku suka tengok lukisan lah. Okay then balik :D Aku tunggu punyala tunggu sbb Mak Afiqah tak dtg-dtg-,- around 1 o'clock macam tu baru dia sampai, jenoh aku menunggu 

Balik rumah, sebok dok pimpin abang aku --' sakit wooi kaki aku, Aku ni mcm nenek tua jaa . Sikit-sikit suruh org buat itu ini, Ya ALLAH teruknya aku . K, than masuk rumah, the first thing aku buat ialah Baring :* penat sangat lah harini, even aku tak kemana-mana. Dah la besok sekolah, HAHA ==' Time perhimpunan tadiiii kan, Aku usya sorang mamat ni aww, Dia salah seorang dari kumpulan "Bounce Stepperz" nak tahu siapa? Alah yang kembar tuu, Dorang comel macam budak-budak :') Ahha, muka comel gituu . K back to story, aku bukak tudung and then bukak lappy

Aku stalk profile org. Dan dengan tak sengaja, aku terbuka profile ex-boyfriend aku -,- Capital *F :') Status dia, dia macam tak bahagia je, dah 3 org dia couple selepas aku. K, aku tak marah sayang :') Aku bahagia sbb kau mampu tersenyum semula . Kau ex-boyfriend yg paling aku sayang . The first time aku kenal dia pun dkt Titiwangsa . Aku perasan lah, yg dia always usya aku, tapi aku buat bodoh je sbb takut dia pandang org lain . Syokk sendiri pulak dah . Hahhaa Tapi the reality is, dia usya aku sebab ***** Haha . Dia kata aku sombong . Kayy memang aku sombong :* sebab aku tak kenal kau time tuuu 

Tapi kan, dulu masa dia dengan aku, dia tak pernah marah-marah aku, dia tak pernah nak melenting even aku tak ikut cakap dia . Tapi, dia pernah menangis sebab aku ;( Tu pun ber-sebab, aku tak ada niat pun nak buat dia menangis , sorry sayang . Tapi tuu dulu kan? Sekarang kau dah jumpa pengganti aku yang jauh lebih sesuai untuk kau :') Tapi sekarang, Kau baran ;( Kau ego! Sampai Makwe kau kata, Dia tak perfect mcm ex-girlfriend kau yg lain. Means? Aku kan? Nak tahu kenapa aku terfikir cenggitu? Sbb, aku lah perempuan yang mintak clash dari kau . And lagi 2 org perempuan tu, kau yang break-kan . DAN, dia sebok dok mention nama aku. AIN MUNIRAH, nama aku kan? so tulah aku berani cakap . Aku tahu, kau couple pun semata-mata nak lupakan aku, okay go on . 

Aku pun tengah buat benda yang sama dengan kau. Dah 5 bulan kita berpisah, and aku masih tak ada pengganti kau . Tapi kau? sumpah sekejap gila kau dpt awek . Aku jealous kau tahu? Tapi aku tak pernah salahkan kau . Sbb tu keputusan yang aku buat . Aku biarkan kau pergi dari hidup aku . Tapi aku buat semua tu bersebab. Bukan aku playgirl :') Tapi, melepaskan kau pergi adalah satu penderitaan yg aku sedang alami dan tak boleh diubati sampai sekarang . Tapi aku yakin, yang aku akan bahagia satu saat nanti . Kalau masa boleh diundur, aku nak waktu yang bahagia apabila dengan kau , dengan kawan aku. Tapi memang FAKTA kan, times cannot be reverse :'D Tapi satu je weh aku minta, tolong bahagia kan dia macam mana kau bahagia kan aku, Tapi lebih kau bahagiakan dia, lagi bagus :D Aku akan doakan, semoga kau bahagia :')

p/s: Aku sayangg kau (y) And, sorry sbb entry kali ni jiwang tersangat