Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Friday, 17 February 2012 || 11:15 am


Minggu ni sumpah lah aku cakap kan, Stress nak mampus weh . Tido pukul 12 lebih, 1 lebih and then kekadang pukul 2 lebih . Tapi bangun pukul 5 pagi . Mana boleh cenggitu, tak cukup tido . Lpstu bangun, sakit-sakit badan .Busy gila tahun ni, kekadang nak mandi pun boleh terlupa, Training pun kekadang tak pergi . Sorry team :'D what a year :(;


Monday


Time ni okay lagi tau, tak mengantuk, tak itu tak ini . Aku ni serious kalau belajar benda yg aku tak tau . Org cakap je dengan aku, atau panggil aku and so on, I ignored them . Annoying gila . Aku nak belajar, org lain sebok dok panggil . Lpstu, kalau org panggil jgk, aku marah je terus . Sumpah la, mulut 2 Jujur tahun ni, tak boleh nak tutup langsung . Menyirap wooi -_- Malam tu, pulun hbs buat Bahasa Arab :'D Kul 12 baru tutup mata . Haih, gelapnya dunia


Tuesday


First class, agama . Buat keje sampai hbs, letak kepala atas meja, dan tido ;D Ada org pulak dengki dgn aku, spam hbs . Lpstu, ustazah kata satu class ni bising, lpstu dia suruh org yg dah siap, tidoo . Ustazah mcm tahu-tahu je yg aku ni ngantuk yg amat :D K, sayang ustazah . Lpeastu waktu tu kan, kiteorg tak padam whiteboard , lupa nak padam weh . Nak tahu dia buat apa? Dia tulis bertindih . Menyirap nye aku, kalau tak faham, kata apa la itu la . menyirap sih . Lepastu pukul 1:45 tu, 1 class tak sembah yang Maha Esa lagi, turun je dari lab, hamek ke sergah  terus . Lepastu masuk PSI, nak check modul tu, takut ;3


Wednasday


Hari rabu ad apa ek? lupa daaa . Kay, masa pertama sejarah dan syifaa tak datang =_= Tapi, at list ada sorang kawan aku tuu haa . Tapi aku heran doe, time tu tak mengantuk lah . Sampai lepas rehat jea, mengantuk ya rabbi -,- Kalau boleh, time tu jgk aku nak pergi balik tido dgn bantal aku :D Lepastu time Arab, class sunyi sepi je . Tinggal berapa org je dlm kelas sbb yang lain pergi majlis gabungan pelajar . Umi nak check modul tu, dia panggil sorang-2 ke depan . Sampai je dkt aku, dia baca ayat aku than dia senyum -,- Okay, aku tahu kelakar :P Lepastu Umi Panggil nama penuh aku, suruh pergi ambil buku Sivik tingkatan 5 . Aku pergi jelah kan, ambil buku tulis . Banyak gila budak kelas 5 unggul . *class bodoh -,- Masuk class, Umi kata, bukan buku tuuu >< Turun balik, pergi ambil buku teks, Umi gelak tengok aku -,- Sbb tercungap doe, Even dy garang, tapi hati dia lembut :* K sayang umi ❤


Thursday


Time Bm memang tak ada mood nak belajar . Kay, time PJ . Aku paling minat Pj . Haha ! Kiteorg turun padang, then jalan atas track org berlari . Org tengah berlari, boleh pulak kitaorg spam -,- Pergi court volleyball . Warming up dulu, than start main Bola Jarang plus Basketball . Dalam kumpulan aku, mesti ada Hanim, Syifaa, Aku . Kiteorg memang kena satu kumpulan :D Dari dulu sampai sekarang . Kay, kumpulan kiteorg menang weh, nak tahu berapa? 11-0 (y) dasyat gila kiteorg ni, sampai kwn aku kata, kalau gang aku bertasu padu, confirm benda yg aku main menang. Benda yg aku buat mnjadi . Awesome ! 


Friday


Aku ponteng sekolah -,- Tak larat wooi, solat subuh pun boleh burn . Ya Allah, kau ampunilah dosaku. Online Facebook dengan tak mndinya . Apanya . Makan pun belum, kay, setakat sini jelah entry aku ni haa


p/s : Jgn tiru perangai pemalas aku :3 Maasalama Wa'ilaliqa'