Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

My biggest Fans ❤
Saturday, 18 February 2012 || 11:42 am





Hi there ;D Okay, he is my biggest fans ;) Randy Panggalila . He was born on 19th October 1990 . Tu lah kot tarikh lahir dia . Dia punya tarikh lahir dah nak sama dengan aku . Aku bulan October jugak . 22 October 1998 . 3 hari 8 tahun beza ;) Jauh nak mampus . Guys, dia ni sangat comel . I admire this face by the way . But i'm not falling in love with him ;D Maybe one day, i will fall in love with you ;D Aku minat dia since dia berlakon cerita Cinta Kirana lagi doe , then dia berlakon cerita Cinta Melodi sweet gila ohh . Lepastu cerita Nada Cinta :') Sumpah la, semua cerita yang dia berlakon aku minat -,-' Sampai Mama kata, aku minat cerita dia atau aku minat orangnya? Kerek doe --' Muka dia sama mcm kwn aku , Aqif . Tapi Aqif ni agak sakai sikit ah, bkn sakai penampilan, tapi perangai dia mcm setan -,-' Tu dulu la, tapi sekarang aku tak tahu mcm mna perangai dia, sebab dah setahun lebih aku tak jumpa dia . Kalau tak kan, aku selalu perang mulut dengan dia , biasa lah, budak tak matang lagi, HAHAHA --'




Tengok tu, comel sangat ;3 Aduh cair aku . Serious la weh, aku takpernah minat artist macam mna aku minat RandyPanggalila ni haa . Aku minat K-Pop , 2NEl , Shinee , BigBang , Beast , tu jelah aku minat . Aku minat macam tu jelah, tak la tahap critical mcm Syifaa Azhar ni, mcm-2 pasal K-Pop dia tahu -,- Org nyanyi, dia pon sebok nak nyanyi , Tapi tulah dikatakan Minat Seseorang tu kan? Bhaha Okay, last thing, you'r my biggest fans Randy Panggalila


I heart you 






Hey, number jersi volleyball aku ;D




I think sampai sini jelah, Kay, adious :*