Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Idiot =='
Monday, 5 March 2012 || 5:55 pm


Hi feeeellleeerrrssss :* Err long time no see, cehh baru berapa minggu. Busy macam ape je weh -.-' Busy study untuk exam, cehh aku ni memang tak suka pegang buku. Lagi-lagi aku nak mengadap tulisan yang sedia ade dalam buku tu, memang tak ah. Tapi aku suke buat kerja, kau adoo? Takdek kan? Hahahh 

Mummy, boleh tak bawak adik jauhhhh dari sini? Please mom. Kalau boleh adik taknak balik sini dah :'( I just want to spent my life with you mummy :'D Only you, sebab Mama sorang je yang boleh tenangkan adik, Nasib baik lah minggu depan cuti. Boleh la aku tido di sepanjang masa :') Minggu depan maybe aku balik Pulau Pinang. Sapa nak ikut aku? call babeh :* Kay, Mama kata nak belanja Faiz makan time dekat Pineng, Insyaallah kalau Faiz balik pineng. Nak tahu kenapa Mama nak belanja dia? Sebab dia dah tolong Mama buat poster ape tah . Aku pun tak tau :) Aku tak amik tau. Okay stop pasal jadah niy

Sebenarnya, aku tak puas hati dengan sorang ni, dia usya panas je, yelah kau pun dah berjangkit dengan kawan baik kau tu kan? Pantang nampak orang lain rapat dengan jantan. Weh beruk, aku nak cakap ni, aku tak batak ah weh dengan lelaki tuu, kau nak sangat kan? Hamek lah hamek . Aku ni bukan perempuan jenis tukar lelaki macam tukar spender bongok! Aku masih tahu jaga batas aku sebagai perempuan, dan aku tak kemaruk couple lah, aku belum batak lagi, nasib baik ah aku ni kuat iman, kalau tak dengan kau punya kawan aku serang -.- Last word/ aku masih belum membenci kau :| Adios