Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Freely Apart
Friday, 18 May 2012 || 10:27 pm


ASSALAMUALAIKUM SAYANG'S

Apa khabar? Baik? Sihat? Okay Ain disini sihat sejahtera :'> Lama woah menghilang. Eh lama kaaa? 3 minggu jeeeee kannnnnn? Haha Okay sekarang saya tengah bebas dari EXAMINATIONS yang baru je tamat pukul 12:30 tengah hari tadi , tension , stress segala mak nenek ada woy -.-' Lepastu kan , aku study haritu , satu habuk pun tak masuk kepala otak! Bala bala banyak sangat jin jembalang setan nih , hahah . Guys, korang pun mesti exam jugak kan? Tak minggu ni tamat , minggu depan . Then minggu lagi satu cuti 2 minggu kan? Happy lah korang semua nanti <3 Outing sana sini bawak awek hampa :') Sweet doe , okay semoga happy yah? :*

Banyak gila tragedi yang berlaku, eceh macam reporter lah pulak :'3 Satu , dua minggu lepas Scha Al-yahya dengan Awal Ashaari kawin :'D Sweet doe , tunggu aku pula nanti haa , tapi dengan sapa? Meh meh isi borang meh , HAHA :P Okay minggu lepas exam BAHASA ARAB dengan KKQ , soalan dia , mcm nge errrrrr -.- Satu ape aku tade paham , knp? Sebab aku tak tahu apa maksud dia. Soalan dia senang , tapi kalau taktahu maksud , tu yg susah jadi-nya . Dh la , EXAM IS OVER malas nak pikir banyak banyak , menangis aku nanti karang. Okay dah meraban :) Jumaat paper BM bahasa ibunda ney , Alhamdulillah aku boleh jawab dengan tenang sekali dan tak ada serabai serabai kepala otak :') Isnin tu, paper English. YA ALLAH , aku tak berani nak target A sbb aku pun tak tahu aku jawab apa time tu , dan hari ini hari Jumaat 18 May 2012 tamat sudah mid year exam aku . Last paper aku, Geografi , agak senang dan tak susah sangat. Aku tak study satu apa pun , aku dengan Syifaa dok meroyan depan teacher tadi . Tanya pasal kerja lah , Master lah , PHD lah , Teacher kata, nak jadi Engineer ni susah teramat sangat! Syifaa pandang aku sleck je , lepastu dia gelak bagaikan orang tercabut fius ;D Okay dah start lepastu habis :)


Semalam aku dapat GUITAR doe :') Bangga aku, yelah benda yang selama aku nak semua tercapai ke manara gading :P Menara gading tu wey Haha , so sekarang tengah sikit sikit belajar main dia , dan dan aku nak main lagu di pagi Raya :) Okay i think sampai sini jelah. Taktahu nak buat apa dahhhh , Adios :*