Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

TAKEN ;D
Tuesday, 29 May 2012 || 11:34 pm

HI Ain disini *lambai - lambai* :) Korang sihat? Dah makan? Act aku tengah bosan nak mampus ni -.- Holiday ni pergi mane? Aku ni duduk rumah je Jumaat ni baru gerak. Yelah parents busy mmg jadi sardin lah kan? K takpa, kerje aku dekat rumah ni, makan, tidur, text orang pun kadang- kadang jee sbb perangai aku ni, suka letak phone merata- rata tempat. Lepastu bile orang call aku tak meangkat, mulalah membebel mengalahkan makcik sapu sampah tu -.-



Guys, nampak tak mangkuk ni? Aku kenal dia dari 5 May :) And now i'm officially taken by him. His name is Mohd Syazrin . Yea dia caring, loving person. Seorang yang mengambil berat tentang aku. Dia orang pertama aku sayang lepas aku break 9 bulan yang lalu. Haa aku ni macam tak ubah macam seorang perempuan yang ego :) Nak tahu kenapa? Sebab setiap kali aku tengok lelaki je kan, nak je aku pijak pijak muka dia. Tapi Syazrin ni lain macam sikit doe -,- Even kasar kasar aku pun, aku sayang dia. Even benci-benci aku pun, aku tetap sayang dia. Aku taktahu la aku boleh jadi yang terbaik untuk dia ke tak. Tapi aku akan pastikan yang dia happy no matter what kind of condition he faced, aku akan pastikan dia tak sedih. Kalau aku ada buat kau tersinggung perasaan keh, sakit hati kee, buat kau kecewa ke atau ape ape lagi, aku  minta maaf yee sayang? Andaikan kalau aku dengan kau dah tade pape hubungan, aku tetap sayang kau tau! Itu janji aku :) I Love You Syazrin :'>