Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Dreams
Monday, 16 July 2012 || 12:33 pm


HI AND ASSALAMUALAIKUM PEEPS :D

Lama dah tak tengok blog :) Kay tak rindu pun. Hahaha. Hari ni tak pergi sekolah, semua warga sekolah aku ponteng serentak. Cehh tak lah, hari ni cuti sempena Hari Sukan hari tu. Aku bosan gyla duduk rumah tanpa arah tujuan. Homework sepatah haram aku tak buat. Teruk betul -__- So babe, jangan nak ikut perangai pemalas aku ni haaa.

Alright, semua orang ada mimpi kan? Semua orang ada impian kan? Semua orang ada cita-cita dan bakat yang tersembunyi. Semua orang berhak tentukan masa depan dorang sendiri kan? Cuma nak dengan tak nak jeeee. Aku banyak impian sebenarnya, tapi yang banyak tu tak lah terlalu penting untuk digapai. Tapi ada tiga impian yang aku nak merialisasi kan realiti. Aku nak impian aku tu jadi betul betul depan mata aku bila aku meningkat dewasa, aku dah bekerja. Mungkin benda tu 8 tahun akan datang? Maybeeeeee ^^'

Impian yang pertama, aku nak jadi seorang Engineer yang berjaya :') Hihi bukan senang kan nak jadi engineer? Bukan senang nak tengok perempuan jadi engineer kan? Dan tak ada orang yg jadi engineer ni orang bodoh. Mungkin sekarang kita ni kaya raya sebab duit mak bapa kan? Ce kalau korang jauh dari mak bapa? Kena berdikasi jugak akhirnya.

Mungkin ramai orang zaman sekarang ni malas nak buat kerja, malas nak buat kerja rumah yang cikgu bagi, malas nak buat assignment yang lecture bagi, malas nak buat folio yang cikgu bagi, malas datang kuliah, malas datang sekolah dan semua tu ada dalam diri aku ni haaa. Yeh awal tahun memang aku pemalas mengalah badak doe -,- serious ah, pergi sekolah tknak buat kerja sekolah lagi lah jauh aku nak buat. Tapi sejak akhir akhir ni aku dah insaf sikit lah. Tak sampai 100% lagi. Punca aku berubah? Sebab aku lawan kata hati yang mcm batu ni -.- Kay yang itu kau boleh amik sebagai contoh. Hahahaha. Memang selalu hati kita akan berbucara. Hati kita suka melawan antara satu sama lain. Antara kata yang jahat dengan kata yang baik. Well guys, kita dah besar kan? Pandai menilai yang mana baik dan yang mana burukk. So pandai pandai lahhhhh korang tentukan masa depan kayy? 

Impian aku yang ke dua dan yang ke tiga akan menjadi secret :) Tiada siapa yang boleh tahu ^^' Aku akan buktikan satu hari nanti dan akan ada mata mata yang akan memandang. I have to go. Next timekita celoteh pepanjang yeh? Kay Adios :-*

Lil notes: Hard works brings rewards :)