Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

I'm Back
Tuesday, 6 November 2012 || 12:12 pm




HII ASSALAMUALAIKUM :* 

I'm back with thousand of hopes. Berhabuk dah blog Ain ni *fuh fuh* tiup habuk yang tebal ni :D Weee Ain dah habis exam. Korang bila pula nak habis? Hihi tapi nak tunggu result tu yang nazak kemain lagi. Lagilagi paper arab, memang nak putus nyawa aku tunggu. Haihhh aku dah buat yang terbaik, aku redho je apa yang aku dapat. Kita kena la berusaha lagi kan? Jangan mudah putus asa. Nanti tergolek atas bukit masuk lubang tikus. Lol start merepek dah. SPM semalam dah start, sayu je doh aku tengok budak form5 semalam. Dorang macam taknak amik exam pun ada, taknak datang sekolah ada, yang nak tukar umur dengan aku pun ada. Hm good luck sistoo and brothaa ^^ Banyak benda yang jadi dalam hidup aku ni haa. Yang boleh aku cakap, semua benda tu membuat aku happy. Dengan kawan-kawan saya yang gila monyet, cikgu-cikgu yang sporting. I'm happy with my life. Ex ex Ain pun semua dah happy, semoga kau semua ni happy yaa beruk? :* Tahun depan aku dah nak exam. Kejap nya masa berjalan. Kalau boleh kan, aku nak jadi budak kecik lagi. Tak payah pike apa apa, tak payah nak rasa apa apa. Duduk goyang kaki depan TV tengok cartoon je weh mcm si wawa tuu. Tapi apa boleh buat? kena move on lah kita dah nak besar. Ada hidup sendiri, ada cita cita sendiri right? Hmm k lah I've to go. Nanti kita update panjang-panjang lagi :*