Laughter is the best medicine

*Hey Lover
Hello there, My friends are all awesome dude! Hence my name is Ain. Going to be 15 this 2013. Was born on 22nd October. I'm proud of being Malaysian and don't you dare say something bad to my wonderful country. I'm a song lover and that's a fact Get to know me first before you judge me okay? Thanks for understanding me. I don't have Precious thing but i Do have precious PERSON in my life. Sometimes i'll be crazy, sometimes i'll be naughty, But i'll always be kind to someone who always put a sweet smile on my face. I hate to be judged by people, even YOU right? Make me as your friend okay? And last, do follow me and i'll hit you back :D


I always be happy because they are beside me

A friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.


I really wonder how you feel on these nights so alone

♥ My Awsome Family ♥ Aisyah Nur Syifaa ♥ Nurul Farah Hanim ♥ Aina Husna ♥ Mira Syahirah ♥ Zima Ahmad ♥ Syafika ♥ Asyraf ♥ Fatihah Yusof ♥ Sharifah Nurul Ashikin ♥ Ikhwan ♥ Fatin Liyana ♥ People around me ♥ Template by Elle @ satellit-e.bs.com
Banners: reviviscent
Others: (1 | 2)


“I cure my broken heart with my lovely smile”

Far away land, I hate you k byee
Saturday, 10 November 2012 || 11:13 pm

Hi and Assalamualaikum SAYANGS!!!

Today is the first day of school holiday. Everybody love it, even I do :) Tadi aku baca post Atiey Hairi kan, ada pasal Siti Khadijah tuu. Okay, baru aku ingat tu kakak Umar. Aku pun nak laa juga post pasal orang yang aku sayang la jugak kannn? Hm we'll be no longger with Umar. He'll move to Sarawak. Itu aku memang tak setuju doh. Even aku kata ' eleh aku tak sedih pun kau pindahh ' tapi reality aku sedih gila, gila babi weh :'( Siapa nak cerita pasal hantu weh? Kau lah Raja Hantu. Cerita kereta kuning laa, apa laa, mimpi pastu sampai rumah laa, haihh. Even kau budak masalah, even kau ni bangang kadang-kadang, aku still suka kawan dengan kau. Siapa lagi nak puji aku cantik kalau bukan kakak kau doh? Anyway, thanks to you sister :) Pantang aku puji aku comel cantik ke apa, mesti ada je kau nak kutuk kan? Kadang-kadang aku memang sakit hati weh, tapi sekejap je, tak lama pun. 3 tahun aku kenal kau, time sekolah rendah tu tak la aku rapat mana dengan kau, lepastu kau pindah kan? Masuk sekolah pondok wehh, guling guling doh aku gelak hahaha -.- then tahun lepas kau pindah 1J. Pastu start buat masalah kann mar? Tapi aku tabik doh dengan kau, kau tak babitkan orang dalam case kau. And there will be no more 'kedai mok kedai mok' :'(

Mula mula memang aku sakit hati doh dengan kau, benci menyampah semua ada. Tapi lama lama dah tak dah. Aku dah biasa dengan perangai beruk setan kau tuu, aku pun masuk sekali dengan perangai gila badak kau tuu. Dengan syifaa nya, Qurrata, Wa''ie, Aidil, Hanim, Sarah, k nanti aku rindu semua tuu. RIndu semuanyaaa! Emm Umar, thanks for the pretty bracelet. Thanks belanja aku itu ini, thanks tolong aku macam  macam. Ingat! kalau kau dah pindah sana, jangan lupa kitorang yang senget dekat sini kay? Kau lupa, memang aku bagi super spike aku. Dah lama tak main volleyball kan? Last, take care there. Jangan buat perangai kau yang sengal dekat sana. Jangan mainkan perasaan orang. Aku sayang kau bodoh!!! :(